Skip to content

Onze diensten

wij leveren het steigermateriaal voor jouw klus

Wil je een dakopbouw plaatsen? De schoorsteen opnieuw voegen? Wij leveren steigermateriaal voor elk project, zakelijk en particulier. Of dat nu nieuwbouw, renovatie, een evenement, schilderwerk of metselwerk is.

Door onze kennis en ervaring leveren wij altijd het juiste materiaal voor de juiste klus. Zo heb je voor werkzaamheden aan het dak een steiger nodig met een veel hogere belastbaarheid, dan voor schilderwerkzaamheden. Bij dakwerkzaamheden moet de steiger naast de gebruiker(s) het gewicht van een stapel dakpannen kunnen dragen. Ook voor een daksteiger of een steiger die om een schoorsteen heen gebouwd moet worden, heb je specifiek materiaal nodig.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij bouwen de steiger op en demonteren deze weer, zodat jij met een gerust hart aan het werk kunt.

steigermateriaal huren
steigermateriaal

GOED GEREGELD

Geschikt steigermateriaal, leveren, monteren en weer demonteren; alles wordt door ons geregeld. Voor jou geen gepuzzel meer over de juiste steiger en de hoeveelheid materiaal.

Vul je een aanvraag in, dan nemen wij contact op en bepalen aan de hand van het project welk en hoeveel steigermateriaal je nodig hebt. Soms is hiervoor een foto genoeg, maar in veel gevallen komen we langs om de stand van zaken op te nemen.

ERVARING EN CERTIFICATEN

Wij werken met alle soorten steigermateriaal en hebben ervaring met zowel hoog- en laagbouw en diverse merken als Tube-Lock en Safe-Quick. Wij monteren onder andere de volgende soorten steigers:

  • allround systeem steigers

  • rolsteigers

  • kamersteigers

  • gevelsteigers

  • daksteigers

Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen, zoals deze binnen de sector verplicht zijn en houden dit ook up-to-date. We breiden onze kennis steeds uit door middel van cursussen. We zijn in het bezit van de volgende certificaten:

  • DNV – eerste monteur steigerbouw

  • VCA – Veiligheid, Gezondheid en Milieu

  • GPI –  gewenst veiligheidsgedrag op bouwlocatie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wij reageren binnen 24 uur (in het weekend kan dit iets langer duren).

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Klant review

Wij worden blij van elke tevreden klant.

steigermateriaal
“Ik was op zoek naar een steiger voor schilderwerkzaamheden rondom het huis. Ik kwam uit bij HBS. Bij HBS voelden ze erg goed aan wat ik wilde en op het afgesproken tijdstip is de steiger hier gemonteerd. Ik ben tevreden en voor een volgende klus kom ik zeker terug!”
Kees de Vecht
Huiseigenaar - Loosdrecht