Skip to content
steigerbouw

Veilig,
Verantwoord
en snel

STEIGERMATERIAAL VOOR ELK PROJECT

Wij leveren steigermateriaal voor elk project. Of dat nu nieuwbouw, renovatie, een evenement of schilderwerk is. Door onze kennis en ervaring leveren wij altijd het juiste materiaal voor de juiste klus. Van zwaar belastbare steigers tot rolsteigers. Of specifieke steigers, zoals de daksteiger of schoorsteensteiger. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij bouwen de steiger op en demonteren deze weer, zodat jij met een gerust hart aan het werk kunt. Of dit nu zakelijk of particulier is.

Dienstverlening tot in de puntjes

HBS Diensverlening staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn een kleine organisatie en kunnen daarom snel schakelen. Flexibel meedenken is onze tweede natuur. We hebben oog voor de klant, het contact is persoonlijk en we houden onze klanten graag tevreden!

Betaalbaar

Door onze connecties en partners waarmee we samenwerken, kunnen wij altijd het juiste materiaal voor een betaalbare en goedkopere prijs leveren dan de concurrent.

Snelheid

Wij reageren binnen 24 uur op een aanvraag. Daarna gaan we direct over tot actie en leveren het gewenste steigermateriaal zo snel als mogelijk is.

Steigerbouw dienstverlening capelle aan den ijssel

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Wij hebben ervaring met alle soorten steigermateriaal. Zowel hoog- en laagbouw en diverse merken als Tube-Lock en Safe-Quick. Wij monteren onder andere de volgende soorten steigers:

  • allround systeem steigers

  • rolsteigers

  • kamersteigers

  • gevelsteigers

Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen, zoals deze binnen de sector verplicht zijn. In elk team dat wij sturen om een steiger te monteren (en demonteren) zit een eerste monteur. We zijn in het bezit van de volgende certificaten:

  • DNV – eerste monteur steigerbouw

  • VCA – Veiligheid, Gezondheid en Milieu

  • GPI –  gewenst veiligheidsgedrag op bouwlocatie

steigermateriaal
steigermateriaal

WIJ REGELEN HET

Van het uitzoeken van het juiste steigermateriaal tot het leveren, monteren en weer demonteren; wij regelen het. Het enige wat jij hoeft te doen is een aanvraag doen bij ons.

Wij nemen contact op en bepalen aan de hand van het project welk en hoeveel steigermateriaal je nodig hebt. Soms is hiervoor een foto genoeg, maar in veel gevallen komen we langs om de stand van zaken op te nemen.

Klant review

Wij worden blij van elke tevreden klant.

steigermateriaal
“Ik was op zoek naar een steiger voor schilderwerkzaamheden rondom het huis. Ik kwam uit bij HBS. Bij HBS voelden ze erg goed aan wat ik wilde en op het afgesproken tijdstip is de steiger hier gemonteerd. Ik ben tevreden en voor een volgende klus kom ik zeker terug!”
Kees de Vecht
Huiseigenaar - Loosdrecht

Steiger nodig?

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*