Skip to content

Onze diensten

FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij diverse diensten aan rondom facilitaire dienstverlening. Denk aan het schoonmaken van sanitair, het legen van vuilnisemmers, het afnemen van bureaus en het reinigen van het vloeroppervlak. Daarnaast verzorgen wij het aanvullen van toiletpapier en handdoekautomaten.  Het is bij ons mogelijk om schoonmaakwerkzaamheden op terugkerende basis af te nemen, maar ook éénmalig.  

Onze medewerkers zijn betrouwbaar, vriendelijk en werken snel. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn. Om het gevoel van inbreuk op de privacy te voorkomen vinden we persoonlijk contact een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden.

vloer laten reinigen
schoonmaakbedrijf

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Bij Hensema Betrouwbaar Schoon maken we onze schoonmaakwerkzaamheden altijd inzichtelijk. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij streven ernaar om jou als klant te leren kennen en onze diensten zoveel mogelijk op je wensen aan te passen.

GEEN HALF WERK

Wij verzorgen facilitaire dienstverlening en schoonmaakwerkzaamheden voor onder andere scholen, kantoorpanden, zorginstellingen, transport, oplevering van nieuwbouwprojecten en particuliere vakantie accommodaties. Maar uiteraard kunnen we ook je eigen woning schoonmaken.

Wij leveren geen half werk. Je kunt er bij ons van op aan dat de schoonmaakwerkzaamheden die van ons verwacht worden, ook gedaan worden. En net dat beetje extra, zodat jij met een goed gevoel in een frisse omgeving je bezigheden kunt doen.

Schoonmaker nodig?

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

klant review

Wij worden blij van elke klant.

shutterstock_258796877@2x
Wat zo fijn is aan Hensema Betrouwbaar Schoon, is dat ze flexibel zijn. Onze Bed & Breakfast wordt regelmatig verhuurd, met wisselende tijden van vertrek. We stemmen onze planning af met HBS en ze staan altijd op het juiste tijdstip voor ons klaar. Wij zijn tevreden!
Sjoerd Grever
Eigenaar B&B Overhuys