Skip to content
bedrijf schoonmaken

hygiënisch,
betrouwbaar
en snel

een schoon pand zonder omkijken

Wij zijn een professioneel en klantvriendelijk schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat jouw bedrijfspand, kantoorruimte of huis schoon is zonder dat jij daar zelf naar om hoeft te kijken. Wij bieden daarbij diverse diensten zoals het aanvullen van toiletpapier en  handdoekautomaten. 

Onze medewerkers zijn betrouwbaar, vriendelijk en werken snel. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn. Om het gevoel van inbreuk op de privacy te voorkomen, vinden we persoonlijk contact een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden.

natuurlijke producten

Veel schoonmaakmiddelen bevatten chemische ingrediënten die schadelijk zijn voor het milieu en je gezondheid. Daarom werken wij uitsluitend met biologische schoonmaakmiddelen, die natuurlijk afbreekbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Uiteraard is hun werking wel net zo krachtig als die van reguliere middelen. 

Duurzaam

Voor de productie van onze schoonmaakproducten worden minder grondstoffen gebruikt om het middel te maken. Minder grondstoffen betekent minder transport, minder uitstoot en dus beter voor de natuur.

Milieuvriendelijk

In chemische schoonmaakmiddelen zit veel plastic afval. Dit komt via het weggespoelde water terecht in de natuur. Door natuurlijke producten te gebruiken, leveren wij een bijdrage aan het milieu.

biologische schoonmaakproducten

FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Wij verzorgen facilitaire dienstverlening en schoonmaakwerkzaamheden voor onder andere scholen, kantoorpanden, zorginstellingen, transport, oplevering van nieuwbouwprojecten en particuliere vakantie accommodaties. Maar uiteraard kunnen we ook je eigen woning schoonmaken. 

Wij leveren geen half werk. Je kunt er bij ons van op aan dat de schoonmaakwerkzaamheden die van ons verwacht worden, ook gedaan worden. En net dat beetje extra, zodat jij met een goed gevoel in een frisse omgeving je bezigheden kunt doen.

schoonmaakbedrijf
schoonmaakbedrijf

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Bij Hensema Betrouwbaar Schoon maken we onze schoonmaakwerkzaamheden altijd inzichtelijk. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij streven ernaar om jou als klant te leren kennen en onze diensten zoveel mogelijk op je wensen aan te passen.

klant review

Wij worden blij van elke klant.

shutterstock_258796877@2x
Wat zo fijn is aan Hensema Betrouwbaar Schoon, is dat ze flexibel zijn. Onze Bed & Breakfast wordt regelmatig verhuurd, met wisselende tijden van vertrek. We stemmen onze planning af met HBS en ze staan altijd op het juiste tijdstip voor ons klaar. Wij zijn tevreden!
Sjoerd Grever
Eigenaar B&B Overhuys

Schoonmaker nodig?

NEEM CONTACT OP

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*